© © 2024 S-B-E Ltd

YAŞAM VİTRİNİ BELçIKA 1.Bölüm vergi beyanı nasıl yapılır?

YAŞAM VİTRİNİ BELçIKA 1.Bölüm vergi beyanı nasıl yapılır? Bir Kızılderili Atasözü “Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.” der. Zincirleme kuralı yaşamın temelini oluşturur. Zooloji konusu olan mavi alakarganın hikâyesi ile finans dünyasındaki kur yükselişleri ve alçalışlarının, futboldaki kural değişimleri ile siyasi sistemlerdeki gelişmelerin, kadim gelenekler ile günümüzde bir çocuğun davranış alışkanlıklarının dolaylı olarak bağlantısı vardır. İşte bu bağlantı, yeni programımızın da anahtarı olacak. Yaşama ait her konu program bölümlerimizde yer alabilecek. Mistisizmden psikolojiye, mali politikalardan sanata, doğal yaşamdan evren bilimine, bilimden teknolojiye, sanattan spora kadar hemen her konunun uzmanları çok da bilinmeyen sırları ve gerçekleri anlatacak. Yaşamda ne varsa Yaşam Vitrini’nde yerini alacak. Bu büyük buluşmaya sizi de bekliyoruz.

BRUXELLES KORNER 

KADIR DURAN

 

YAŞAM VİTRİNİ BELçIKA 1.Bölüm vergi beyanı nasıl yapılır?

Bir Kızılderili Atasözü “Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.” der. Zincirleme kuralı yaşamın temelini oluşturur.

Zooloji konusu olan mavi alakarganın hikâyesi ile finans dünyasındaki kur yükselişleri ve alçalışlarının, futboldaki kural değişimleri ile siyasi sistemlerdeki gelişmelerin, kadim gelenekler ile günümüzde bir çocuğun davranış alışkanlıklarının dolaylı olarak bağlantısı vardır. İşte bu bağlantı, yeni programımızın da anahtarı olacak. Yaşama ait her konu program bölümlerimizde yer alabilecek.

Mistisizmden psikolojiye, mali politikalardan sanata, doğal yaşamdan evren bilimine, bilimden teknolojiye, sanattan spora kadar hemen her konunun uzmanları çok da bilinmeyen sırları ve gerçekleri anlatacak.

Yaşamda ne varsa Yaşam Vitrini’nde yerini alacak. Bu büyük buluşmaya sizi de bekliyoruz.

Biliyorsunuz ? Programının ilk konuğu Tayfun Anıl, Uzman Vergi Avukatı sorularımızı cevapladı.

Tayfun.anil@tiberghien.com
Tayfun90@hotmail.com
+32 487 25 90 99

 

POSTA bruxelleskorner@outlook.com

 

İlk programın konusu : vergi beyanı nasıl yapılır?

-faizler

-kriptolar

-emekli maaslari

....

Hepsi burada

Produksuyon destek, proje destek  Yüksel Çilingir.

BRUXELLES KORNER

PRODUKSIYON KADIR DURAN YAPIMCI

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER