© © 2024 S-B-E Ltd

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN!

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN!

Bruxelles Korner 

Kadir Duran 

 

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN!

 

 

Bu sabah 04.17'de Pazarcık (Kahramanmaraş) da meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin ardından Elbistan ilçesinde saat 13.24'te bir deprem daha meydana geldi.

Gece meydana gelen depremlerle birlikte Kahramanmaraş, Malatya, Adana, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis’te son verilere göre 3 bin 471 bina çöktü, bin 651 vatandaşımız hayatını kaybetti, 9 bin 733 kişi de yaralandı. 

Milletimizi derin kedere boğan depremlerden etkilenen vatandaşlar için Avrupa’dan da yardım tırları bölgeye ulaştırmaya çalışılıyor. 

Burada amacın bilinçli şekilde yardım etmek olduğu unutulmamalı.

Şu an deprem bölgesine uzanan yollar tıkandı. Avrupa’dan giden hiçbir tır yardım yerine ulaşamıyor. Buna ek olarak vatandaşlar da yardım amacıyla yola çıktı. Onlar da gitmesi gereken yere gidemiyor.

Terapist, psikolog, doktor ve hemşireden oluşan bir ekip olarak 20 Şubat’ta Kahramanmaraş’a giderek insanlarımıza yardım etmeyi amaçlıyoruz. Şu an Ankara’yla iletişim halindeyiz ve 19 Şubat için randevu aldık. Ankara’daki yetkililer yardımıyla Kahramanmaraş’ta yardım etme imkânımız olacak.  

Eğer siz de destek olmak, bilinçli bir şekilde yardım etmek istiyorsanız bize başvurun. Biz sizi bilgilendireceğiz ve yapılan yardımların belgelerini size sunacağız.   

Bölgedeki vatandaşlarımızın uzun süreli bir yardıma gereksinim duyacağı göz önüne alırsak çalışmalarımız aylarca sürebilir. İleriye dönük sağlıklı projeler de gerçekleştirmeliyiz.

 

EKIP   İrtibat + 49 1511 7224776

Klinik Psikolog Mehmet Ulubey

Klinik Psikolog Yasemin Kavalcı

Nazan Tice  HP psikolojik danışmanı

Stajyer doktor Onur Emre Öztürk

Gülsüm Yıldırım Gönüllü

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER