© © 2024 S-B-E Ltd

Lokeren’de CD&V partinin seçim listesinde yer alacak olan adaylar iftar yemeği verdi

Lokeren’de CD&V partinin seçim listesinde yer alacak olan adaylar iftar yemeği verdi.

Bruxelles Korner

Kadir Duran

 

Iftar yemeğinde konuk misafiri olan Lokeren Flaman Hıristiyan Demokrat Parti (CD&V) parti Baskanı Filip Libeaut hoșgeldiniz konușmasında, çeșitli toplumlarla ve özelikle Müslüman toplumuyla barış huzur birlik ve beraberlik çerceve içerisinde yașamalarına önem verdiklerini ve özelikle gelecek nesillere aktarılması yolunda çalıșılması gerektiklerini dile getirdi.

Ardından Anvers’ten KAHLID BEN HADDOU konuşma yaparak Islam’da Ramazan Ayı’nın güzelliklerini ve önemini anlattı. Iftar akșamında AL IHSAN dernek başkanı Abdul Aziz Boucherkas ezan okudu.  Ardından Kurani-Kerim’den bir ayet okunarak iftarlar açıldı.  Iftar yemeğine Lokeren Sakarya Cami Bașkanı Adem Mergen ve  Abdurahman Yıldız imam temsilcisi olarak katıldı. Faslı toplumunu  AL IHSAN derneğinden Abdel Aziz Boucherkas ve Hamza Boucherkas temsil etti. Imam Malik dernek bașkanı Mohamed Al Mallali ve Hassan Sharif Boufikas da iftara yemeğinde bulundular.  Türk ilahi grubu  Akustic’den Ali Can ve Gökhan da ilahiler ile programa eșlik ettiler.

Iftar yemeği Cd&v parti den seçim listesinde aday olan Safiye Calınaltı ve  Malik Al Asmar tarafından organize edildi.  Iftar akșamı katılanlar arasında olușan güzel sohbetlerle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER