© © 2024 S-B-E Ltd

KADIR DURAN MR ADAYI 12 LİSTE 23 SIRADAN MR SAINT JOSSE TEN NOODE 

12 LİSTE 23 SIRADAN MR PARTISINDEN SAINT JOSSE TEN NOODE'DA ADAYIM 14 Ekim 2018 Belediye seçimleri

Ben Kadir DURAN. 
31 Mart 1972 Belçika doğumluyum.
Evli ve 3 çocuk babasıyım.
Belçika’ya kömür madeni ocağında çalışmak üzere gelmiş bir işçi çocuğuyum.
Zor şartlar altında bir madenci olarak binlerce metre yerin altında çalışan babama ve bir ev kadını olarak 6 kardeşi büyük zorluklarla yetiştiren anneme çabalarından dolayı minnet ve şükran duyuyorum.
Zor şartlar altında okuyup maliye ve muhasebe üzerine eğitimimi tamamladım. Ardından finans, maliye, vergi, muhasebe alanlarında farklı ek uzmanlık eğitimleri aldım. 
Bugün ise özellikle meslek hayatı, medya ve sivil toplum örgütlerinde edindiğim bilgi ve tecrübeyi halkımızın sorunlarını çözme, onlara yardımcı olmak düşüncesi ile Saint-Josse MR Partisi listesinden Belediye Meclisi adayı oldum.
Hedefim özellikle yeni neslin hatalar yapmadan hayata hazırlanması ve hak ettikleri yerlere gelebilmesi için mücadele etmek, onlara yardımcı olmak.
Bunun yanında halkımızın kötü yönetim, kötü ve gereksiz tercihler yüzünden belediye tarafından alınan aşırı vergilendirilmenin önüne geçmek istiyoruz. Zaten büyük bir bölümünün düşük gelirli olduğu göçmen kökenli vatandaşlarımızın belediye tarafında ek vergilerle boğulması kabul edilemez bir durumdur.
Ayrıca belediye yaşayan insanlarımızın çocuklarına eğitim alanında özel destek planları, gençliğe spor, kültür, sanatsal eğitim ve etkinlikler konusunda daha fazla imkan tanınması önceliklerimiz arasındadır.
Bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimizi sizlerin hizmetinize sunmak için desteğinize talibiz. Oyunuzu bizlere güvenerek, gönül rahatlığı içerisinde verip bizleri meclise gönderdiğiniz takdirde karşılığını göreceğinizden emin olunuz.
Oyunuzu
12 LİSTE 23 SIRADAN MR SAINT JOSSE TEN NOODE 
Şeklinde kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER