© © 2024 S-B-E Ltd

Belçika'da Carrefour'da raflar boş

Belçika'da Carrefour'da Boş raf sorunu devam ediyor Avrupa'nın göbeğinde kıtlık yaşanıyor

 

BRUXELLES KORNER

Kadir Duran - Van Hoof Thibaut

Belçika'da Carrefour'da raflar boş

Belçika'da Carrefour'da Boş raf sorunu devam ediyor

Avrupa'nın göbeğinde kıtlık yaşanıyor

Yıl başına kadar devam edecek bir kıtlık.

Carrefour'daki Eksiklikler: Tatillerde boş raflardan kaçınmak için zamana karşı bir yarış!

Boş raf sorunu henüz çözülmedi ve zaman daralıyor.

Birkaç haftadır Carrefour'da Boş raf sorunu devam ediyor , Her şey Eylül ayının sonunda Nivelles'deki Kuehne + Nagel dağıtım merkezinin kapatıldığının duyurulmasıyla başladı.

Duyurudan kısa bir süre sonra, site yaklaşık iki hafta boyunca bir grevle felç oldu ve zincir mağazalara, hipermarketlere, süpermarketlere ve "franchise'lara" tedarikte büyük kesintilere neden oldu.

Aslında, bu geçici iş durması sadece başka bir sorunu ortaya çıkardı:

kamyon şoför sayısı sıkıntısı. Özellikle Nivelles tesisi hala tam kapasiteyle çalışmadığı için, gecikmeyi yakalamak için yeterli sayıda değiller.

Devam eden ve açıkça insanların işine gelmeyen bir durum.

"Franchise" ( özel bayi sahipleri) sahipleri her gün binlerce dolar kaybederken, müşteriler boş raflar bulmaktan ve diğer mağazalarda yeni alışkanlıklar oluşturma riskinden bıkmış durumdalar.

 

Carrefour tarafında ise sorunun farkındayız ve durumu en kısa sürede çözmek için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı söyledi.

Carrefour Belçika Sözcüsü Siryn Stambouli, "Şu an için durum iyileşiyor, ancak henüz sorunlardan kurtulmuş değiliz" dedi. "Biz zaten kendi bünyemizde çok sayıda çözüm bulduk ama aynı zamanda bayilerimize de teşekkürler! Sonuçta bir ürün eksik olduğunda, örneğin başka bir markanın benzer ürünleri ile maksimum alternatif sunuyoruz."

Çünkü tüm ürünler bu kıtlıktan etkilenebilir. "Gerçekten mağazaya ve bölgeye bağlı. Durum bazında," diye açıklıyor.

Yine de tatil yaklaşıyor ve Noel için alışveriş yaparken boş raf görme riski gerçek.

Sendikalar alarmı çekiyor , ancak yönetim tarafında güven verici olmak istiyoruz. Sözcü, "Amaç, bu durumdan mümkün olduğunca çabuk çıkmak ve yıl sonu tatilleri için %100'e geri dönmektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER