© © 2024 S-B-E Ltd

Alev Alev müzikseverlerle buluştu

Alev Alev müzikseverlerle buluştu

Alev Alev müzikseverlerle buluştu

Söz ve müziği Burak Arslan’a, aranjesi Ali Tata’ya ait Alev Alev isimli şarkı müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

                                                                            https://youtu.be/f-anaEvr1cw?si=5TzkoPeoJJX82tGu

 

Söz ve müziği Burak Arslan’a, aranjesi Ali Tata’ya, genel direktörlüğü Ümit Şahin’e ait olan ve klibi Falcon Prestige Video tarafından çekilen Alev Alev isimli şarkı dinleyicileriyle buluştu.

 

Alev Alev şarkısını seslendiren Burak Arslan, 1989 yılında Trabzon'da doğdu. 25 yıldır sahne hayatına tutkulu bir şekilde devam eden ve sahne performansıyla izleyicileri etkileyen Arslan, popüler kültürün yanı sıra, geniş bir repertuara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Karadeniz müziği, sanat müziği ve benzeri birçok müzik türünde başarılı performanslar sergileyerek sahnesini renklendiriyor.

Eğitimine büyük önem veren Burak Arslan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı'nda eğitim aldı. Bu sayede, müziğe olan tutkusunu profesyonel bir düzeye taşıyarak kendini geliştirmeyi başardı. Sahne deneyimini 18 yıldır sürdüren Arslan, Türkiye, Belçika, Hollanda ve Almanya gibi ülkelerde binden fazla performans sergiledi.

Belçika'ya yaklaşık 10 yıl önce yerleşen Arslan, burada müziğe kendi tarzını ve sesini katmayı başararak son üç yıldır Belçika'nın en çok sahne alan sanatçıları arasında yer aldı.

Avrupa’da uzun yıllar sahne aldı

Alev Alev’in aranjörlüğünü yapan Ali Tata da 20 yıldır sahnelerde gösterdiği üstün performansıyla klarnetin büyüleyici dünyasını dinleyicilere sunan bir müzisyendir. Avrupa'nın dört bir yanında uzun yıllardır sahne alan Tata, müziğin sınırlarını zorlayan bir sanatçı olarak tanınıyor. Kendine özgü tarzı ve derin duygularıyla her performansında dinleyicileri etkileyen Tata, klarnetin sihirli sesini ustalıkla kullanarak izleyicilere keyifli bir müzik deneyimi yaşatıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER